Facebook реклама

Facebook e най-голямата социална мрежа в световен мащаб. Актуалните статистики показват, че общият брой потребителите е 1.15 милиарда, като 60% от тях прекарват над 5 часа всеки ден в мрежата. Хората използват ежедневно Facebook, за да комуникират със своите близки и приятели и да научават новостите около техния живот, да качват снимки и да търсят информация за всичко, което ги интересува.

Facebook Ви дава възможност да изградите дългосрочни взаимоотношения с хора, които са важни за Вашия бизнес като създадете и управлявате Facebook страници за Вашия бизнес и/или използвате възможностите за платените рекламни услуги на мрежата.

Рекламата във Facebook позволява да таргетирате рекламата си според възрастта, пола, интересите, хобитата и населеното място на вашите потенциални клиенти. Този тип насочване позволява много по-пълноценно оползотворяване на рекламния Ви бюджет, а цената на рекламата е в пъти по-ниска от другите типове онлайн реклама.  

Ние ще анализираме онлайн поведението на Вашите потенциални клиенти, за да създадем най-подходящата кампания за целите Ви. Ще проследим постигнатите резултати в реално време и ще управляваме рекламите ежедневно, за да осигурим най-добра възвръщаемост на инвестициите ви .